Toonmoment boekvoorstelling kinderwerking Cachet op 30 oktober

De afgelopen jaren bouwde Cachet vzw een kinderwerking (6-12 jaar) uit in Brussel, met steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Op creatieve wijze en op maat van het ontwikkelingsniveau van ieder kind tekenden ze vele verhalen en ervaringen op, Cachet vzw organiseerde Campings Cachet Junior en had tussen al dat harde werken door een fijne tijd met de kinderen. 

Uit dit alles vloeide een boek voort: Kleine stemmen, grote verhalen.
Graag nodigen ze iedereen op maandag 30 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur uit op de boekvoorstelling en een terugblik op deze verrijkende jaren van de kinderwerking. Partners, professionals en uiteraard de kinderen uit de Brusselse jeugdhulp zelf zijn van harte welkom. Op een interactieve manier worden jullie ondergedompeld in deze portretten en thema’s aan de hand van unieke ervaringen van kinderen die opgroei(d)en in Brusselse jeugdhulp. Stap mee in de wondere wereld van deze verhalenvertellers en laat je inspireren!

Programma

14:15    Verwelkoming 
14:30    Interactieve beleving, kinderen met professionals 
15:45    Terugblik en gebak
16:00    Boekvoorstelling (professionals) met o.a. door Caroline Vrijens
             Artistiek atelier met ANSO (kinderen) 
16.45    Dankwoord 
17:00    Einde 

Het belooft een rijkgevulde namiddag te worden met interessante sprekers en bergen beleving. Cachet voorziet drank en lekkers voor jong en minder jong.

Inschrijven is verplicht en doe je via de inschrijvingslink op hun website.