Zaalverhuur in Brussel

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw feest, fuif, vorming, bijeenkomst …? Ontdek de mogelijkheden in Brussel!

Aximax

Jeugdcentrum Aximax heeft een infrastructuur van meer dan 1000 m², volledig op kinder- en jongerenmaat. Een aanrader! Er is ook heel wat tof spel- en sportmateriaal aanwezig.

Op de website van Aximax kom je alles te weten over de beschikbare zalen, uitrusting en tarieven. Jeugdorganisaties kunnen goedkoop gebruik maken van de zalen.

Interesse of graag meer info?

Contacteer Jeugdcentrum Aximax via: 

© Kenzo Van Cotthem

De 22 gemeenschapscentra van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC)

Hier kun je terecht voor een lokaal. Kijk eens op N22, het netwerk van de 22 gemeenschapscentra. Je vindt er praktische en technische informatie over alle zalen en lokalen. N22 verwelkomt graag buurtbewoners, verenigingen op zoek naar een zaal voor socio-culturele activiteiten en kunstenaars. Voor het gebruik van de zaal betaal je een kleine huurprijs.

Muntpunt

Wil je een activiteit organiseren in Muntpunt? Dat kan. Je kan hun zalen gebruiken voor presentaties, workshops, vergaderingen, tentoonstellingen en nog veel meer. Verenigingen en organisaties uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Vlaamse rand krijgen voorrang. Op muntpunt.be vind je meer info over de tarieven, de beschikbare ruimtes en de uitrusting.

Het Huis van het Nederlands

In het Huis van het Nederlands kan je lokalen huren voor vergaderingen, recepties of lunches organiseren in de cafetaria of conferenties geven in de aula. Het Huis ligt in het centrum van Brussel en is gemakkelijk bereikbaar. De algemene informatie, het huurreglement en foto's van de zalen vind je op hun website www.huisnederlandsbrussel.be

Of wil je gebruik maken van een jeugdhuis?

Zeven Brusselse jeugdhuizen stellen hun deuren open voor allerlei activiteiten: van repetitieruimte tot feestjes en van vergaderingen tot recepties of filmvertoningen.

  • Alleman (Oudergem)
  • 't Uilekot (Ukkel)
  • ’t Mutske (Laken)
  • De Schakel (Sint-Lambrechts-Woluwe)
  • De Branding (Jette)
  • Tongeluk (Ganshoren) 
  • De Kuub (Sint-Agatha-Berchem)
    Op de website van Entree vind je meer info.

Jeugdhuis Anderlecht

Het jeugdhuis voor tieners van de jeugddienst van Anderlecht stelt haar ruimtes gratis ter beschikking aan organisaties / collectieven / jongeren... (enige voorwaarde: link met jeugd moet aanwezig zijn).

Vragen?

spots.brussels

Sinds kort kan je het ruime aanbod van zalen in Brussel verkennen via één online zoekrobot. Spots.Brussels, de Brusselse gids van culturele zalen en podia, geeft een handig overzicht van alle openbare en private zalen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Elke zaal heeft een fiche met de nodige relevante informatie zoals de technische gegevens, de capaciteit en de specifieke uitrusting en inrichting. Zoek op gemeente, aantal personen en type, en je vindt snel welke zaal geschikt is voor jouw evenement!

Op zoek naar een locatie in Brussel waar je kan vergaderen en overnachten?

Bij het verblijf- en activiteitencentrum JES Sleep Inn vind je in het hartje van Sint-Jans-Molenbeek slaapplaatsen en vergaderruimtes. 

JES Sleep Inn is er voor alle groepen, maar voornamelijk voor jongeren. Je kan er ook terecht voor goedkope en experimentele activiteiten voor jongeren. Boek hier wel op tijd!

© JES Brussel