Jouw activiteit in de kijker

Organiseer je een activiteit voor kinderen en jongeren in Brussel?

De VGC-jeugddienst promoot je werking en je activiteit(en) gratis en met veel plezier via haar verschillende communicatiekanalen. Naast de website verspreidt de jeugddienst jaarlijks een aantal publicaties waarin het Nederlandstalige aanbod voor kinderen en jongeren wordt opgenomen. 

Publicaties

De Vakantiegids bundelt alle Nederlandstalige vakantie-initiatieven voor kinderen jongeren tussen 2,5 en 18 jaar in Brussel. Deze gids verschijnt drie maal per jaar. Organiseer je tijdens de vakantie een Nederlandstalig vakantie-aanbod, die open staat voor derden? Dan nemen we je initiatief graag mee op in de Vakantiegids. 

Get out ’n Play bundelt jaarlijks alle leuke openluchtactiviteiten voor kinderen, jongeren en hun families tijdens de zomermaanden in Brussel op een handig plooibaar kaartje. Omwille van de coronamaatregelen was er geen editie in 2022.

In de brochure Genieten zonder limieten vind je het vrijetijdsaanbod terug voor kinderen en jongeren met een functiebeperking. In Brussel zijn er heel wat organisaties die activiteiten aanbieden voor kinderen en jongeren met een beperking en die je verder helpen als je vragen hebt. Daarnaast vind je heel wat interessante adressen voor het hele gezin.

Social Media

De VGC-jeugddienst kun je natuurlijk ook terugvinden op Facebook en Instagram. Via onze social media promoten wij graag activiteiten voor en over kinderen, jongeren, hun ouders en jeugdwerkers in Brussel.

Wil je graag je werking of je activiteit laten promoten via één van onze bovenstaande communicatiekanalen (publicatie, website of social media)? Neem dan contact met ons op via jeugddienst@vgc.be of bel naar 02/563 05 79.