Publiceer je activiteiten gratis in de Vakantiegids krokus/Pasen 2022

In december 2021- januari 2022 verspreiden de jeugd- en sportdienst van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) de Vakantiegids krokus/Pasen 2022.

Deze brochure bundelt het vakantie-aanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops …) voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar. Met vakantie-aanbod bedoelen we een activiteit (halve dag, volledige dag, week ...) tijdens de vakantie waar kinderen en jongeren zonder hun ouders een leuke tijd beleven. 

De VGC verspreidt de Vakantiegids , die op meer dan 11.000 exemplaren wordt gedrukt, onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, gemeenschapscentra en bibliotheken. Daarnaast publiceren we de activiteiten ook op sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten) en op onze website.

Laat ons dus weten wat jouw organisatie van plan is tijdens de krokus- en/of paasvakantie en wij zorgen mee voor de promotie van je initiatief. Gebruik hiervoor het invulformulier dat je onderaan terugvindt. 

Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs, …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het bijgevoegde formulier in en stuur het ten laatste op 3 november 2021 naar jeugddienst@vgc.be.

Is een activiteit volzet? Verandert de prijs, of het uur, of is er een andere wijziging? Laat het ons zeker weten. Dan passen we het aan zodat de meeste recente info online staat!

Stuur samen met het formulier ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie.