Publiceer je activiteiten in de Vakantiegids herfst-Kerst 2024

Organiseer je tijdens de herfst- en kerstvakantie Nederlandstalige activiteiten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar die open staan voor derden? Dan nemen we je initiatief graag mee op in de Vakantiegids.
Deze brochure bundelt het vakantieaanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops …) voor kinderen en jongeren. Met vakantieaanbod bedoelen we een activiteit (halve dag, volledige dag, week ...) tijdens de vakantie waar kinderen en jongeren zonder hun ouders een leuke tijd beleven. 
De Vlaamse Gemeenschapscommissie verspreidt de Vakantiegids, die op meer dan 10.500 exemplaren wordt gedrukt, in augustus en september via de Brusselse Nederlandstalige scholen, gemeenschapscentra, bibliotheken en andere partners. Daarnaast publiceren de jeugd- en sportdienst de activiteiten ook op deze website en op www.sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten).

Laat ons dus weten wat jouw organisatie plant tijdens de herfst- en kerstvakantie en wij zorgen mee voor de promotie van je initiatief.

Gebruik hiervoor dit formulier. Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het formulier in ten laatste op maandag 24 juni. Voeg ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie toe.