Onthaalmoment nieuwe beroepskrachten op dinsdag 12 december

Ben je pas aan de slag in de Brusselse jeugdsector en wil je graag weten waarvoor je bij de VGC en de VGC-jeugddienst terecht kunt?

Kom dan naar het onthaalmoment dat de VGC-jeugddienst organiseert voor nieuwe professionele medewerkers in de jeugdsector. Tijdens deze algemene vorming krijg je meer informatie over onder meer het institutionele landschap van België en de plaats van Brussel en de VGC daarin, uitleg over de werking van de VGC-jeugddienst en kom je te weten wie wat doet bij de VGC-jeugddienst. Het is meteen ook hét moment om collega-jeugdwerkers te ontmoeten en om te netwerken. Naast nieuwe medewerkers zijn ook stagiairs van harte welkom, net als medewerkers die al langer aan de slag zijn en hun kennis willen opfrissen.

Het volgende onthaalmoment is op dinsdag 12 december om 11.30 u. in Aximax (J. W. Wilsonstraat 19, 1000 Brussel). Het einde is voorzien rond 13.30 u. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in ten laatste op vrijdag 8 december. We voorzien voor alle aanwezigen een broodje en een drankje.