Marilyne, nieuw gezicht bij Aximax

Marilyne Schut startte onlangs als buurt- en jeugdwerker bij Aximax. Ze is 32 en studeerde communicatiemanagement. Ze is geboren in Brussel, maar ze woonde ook een tijdje in Vlaams-Brabant en zat in de Chiro van Dworp. Ze woont nu al een tiental jaar terug in Brussel. Het leuke aan Brussel zijn volgens haar de vele creatieve en de sportmogelijkheden. Elke keer is er wel iets om te ontdekken. Ze houdt ook enorm veel van de mooie parken en de marktjes in Brussel.

Als buurt- en jeugdwerker wil ze bij Aximax de ontmoetingen tussen de buurtbewoners uitbreiden, nieuwe doelgroepen vinden en meer openheid creëren in de buurt. Ze wil graag iets extra’s bijbrengen aan de buurt en een meerwaarde bieden aan de samenleving. Ze kijkt ernaar uit om bij Aximax aan de slag te gaan. De variatie van de job en de vele ontmoetingen spreken haar aan.

Onnodig wachten vindt ze vreselijk. In haar vrije tijd zoekt ze de rust op. Ze sport veel en ze kookt graag. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn en ze wandelt graag met haar hond. Ze is verzot op pasta vongole. Ze is trots op de manier waarop ze als mens gegroeid is en op waar ze nu staat als persoon.

Ze droomt ervan om aan zee (nee, niet aan de Belgische kust) te wonen, waar ze elke dag flip flops kan dragen. Ze kan wakker liggen van de gezondheid van mensen en dieren (haar hond bijvoorbeeld) die ze graag ziet. 

We wensen haar veel succes en plezier bij Aximax!