Jouw vakantieaanbod in de Vakantiegids Zomer 2023

Organiseer je tijdens de zomervakantie Nederlandstalige activiteiten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar die open staan voor derden? Dan nemen we je initiatief graag mee op in de Vakantiegids.
Deze brochure bundelt het vakantie-aanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops …) voor kinderen en jongeren. Met vakantieaanbod bedoelen we een activiteit (halve dag, volledige dag, week ...) tijdens de vakantie waar kinderen en jongeren zonder hun ouders een leuke tijd beleven. 
De Vlaamse Gemeenschapscommissie verspreidt de Vakantiegids, die op meer dan 11.000 exemplaren wordt gedrukt, in april via de Brusselse Nederlandstalige scholen, gemeenschapscentra, bibliotheken en andere partners. Daarnaast publiceren de jeugd- en sportdienst de activiteiten ook op deze website en op www.sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten).

Laat ons dus weten wat jouw organisatie plant tijdens de zomervakantie en wij zorgen mee voor de promotie van je initiatief.

Gebruik hiervoor dit formulier. Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs, …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het formulier in ten laatste op donderdag 9 februari. Voeg ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie toe.