Jouw activiteit in de Vakantiegids

In december 2020 verspreiden de jeugd- en de sportdienst van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) opnieuw de Vakantiegids krokus/Pasen 2021.

Deze brochure bundelt het vakantie-aanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (speelpleinen, speelweken, sportkampen, workshops, …) voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar. Met vakantie-aanbod bedoelen we een activiteit (halve dag, volledige dag, week ...) tijdens de vakantie waar kinderen en jongeren zonder hun ouders een leuke tijd beleven. De vakantiegids verschijnt drie maal per jaar: er is een editie krokus-Pasen, zomer en herfst-Kerst.

De VGC verspreidt de Vakantiegids onder andere via de Brusselse Nederlandstalige scholen, partners, gemeenschapscentra en bibliotheken. Daarnaast publiceren we de activiteiten ook op sportinbrussel.be (voor sportieve activiteiten) en op onze website Brusselbazaar.be.

Liggen nog niet alle gegevens vast (titel, prijs, …)? Niet erg, geef alvast de algemene info door, zodat we jullie initiatief toch kunnen vermelden. Vul het bijgevoegde formulier in en stuur het ten laatste op woensdag 4 november naar jeugddienst@vgc.be.

Is een activiteit volzet? Verandert de prijs, of het uur, of is er een andere wijziging? Laat het ons zeker weten. Dan passen we het aan zodat de meeste recente info online staat!

Stuur samen met het formulier ook een foto van de activiteit of het logo van je organisatie.