Doe mee met de Buitenspeeldag op woensdag 19 april 2023

Op woensdag 19 april 2023 is het weer Buitenspeeldag! Net zoals vorig jaar, ligt de focus op 365 dagen buiten spelen. We gaan opnieuw 100% voor duurzame activiteiten die de kinderen na dit evenement heel het jaar door op zichzelf kunnen doen.
Daarnaast willen we ook de speelplekken in jouw buurt in de kijker zetten. Het is belangrijk dat deze speelplekken kindvriendelijk en altijd toegankelijk zijn. Niet meteen een idee van zo'n plek in je buurt? Neem zeker een kijkje op deze kaart of op de website van Leefmilieu Brussel.

Begint het al te kriebelen en wil je graag met je organisatie een activiteit of verschillende activiteiten organiseren, alleen of met andere partners? Laat het ons weten ten laatste op 30 januari 2023 via dit formulier. De jeugddienst- en de sportdienst van de VGC ondersteunt jullie, net zoals de voorbije jaren, tijdens de voorbereiding van de Buitenspeeldag. 

Alvast bedankt voor jullie enthousiasme en medewerking! In februari contacteren we alle organisatoren voor verdere afspraken.

Nog vragen over de Buitenspeeldag? Neem dan zeker contact op met Joseph.