AFS Vlaanderen zoekt Brusselse wereldgezinnen voor jongeren

Heb je interesse in andere culturen, ga je graag om met jongeren en beschik je over een gezonde portie nieuwsgierigheid? Word dan wereldgezin bij AFS!

AFS LowLands is een erkende jeugdwerkorganisatie die zich inzet zich voor een meer rechtvaardige en vreedzame wereld via intercultureel leren en uitwisselingen. Hierbij is “wereldgezin” zijn van een jongere van Turkije, Paraguay, Canada, Colombia, Hong Kong, … een unieke en levensveranderende ervaring. Je creëert een impact in je gezin en in de wereld door cultuur, diversiteit en samenhorigheid naar je omgeving te brengen.

AFS biedt verschillende programma’s aan, je kan kiezen wanneer (vanaf augustus of januari) en voor hoe lang (3, 6 of 10 maanden) je een student (15-18) of vrijwilliger (18+) wilt ontvangen.

Heb jij zin om je deur open te zetten voor een nieuw gezinslid? Haal de wereld in huis, word gastgezin! Ben je benieuwd? Op hun website vind je alvast wat meer informatie. Wie zijn die deelnemers eigenlijk? Bekijk het filmpje, een impressie van de dankbaarheid van onze deelnemers voor hun tweede thuis: Afbeelding verwijderd. Gaststudenten bedanken gastgezin.

Indien je interesse hebt, kan je je alvast aanmelden via deze link. Dan maken ze graag een afspraak om je meer te vertellen en te kijken hoe jullie samen in dit avontuur kunnen stappen. Ze zijn nog op zoek naar gastgezinnen voor de jongeren die eind augustus toekomen!
Twijfel je niet meer? Ben je al helemaal overtuigd? Dan kan je je dossier hier al aanmaken!